Taxatierapport Welkom Veenendaal

Bij Welkom Veenendaal bent u aan het juiste adres wanneer u zoekt naar een zeer voordelige taxatie taxatie in Venendaal en omgeving. Onze erkende taxateurs werken enkel volgens de laatste taxatienormen, waardoor onze taxatierapport voldoen aan alle eisen van hypotheekverstrekkers.

Wanneer een taxatierapport nodig?

Een taxatie kan bij verschillende aangelegenheden noodzakelijk zijn. Wij zullen hieronder de drie meest voorkomende redenen weergeven.

Financieren / kopen van een woning

Wanneer u een woning koopt zal de bank van een onafhankelijke taxateur willen weten of de koopprijs reëel is. Hiervoor zal een andere makelaar / taxateur een taxatierapport opmaken.

Verbouwen / verbeteren van de woning

Als u een woning wilt verbouwen en daarvoor een extra hypotheek gaat afsluiten dan heeft u een taxatierapport nodig. Hiervoor zal een makelaar / taxateur een rapport opmaken.

Echtscheiding of erfenis

Bij een echtscheiding of erfenis hoeft niet per definitie een taxatierapport te worden gemaakt. Echter in geval van tegenstrijdige belangen en / of meningen kan het opmaken van een taxatierapport wel duidelijkheid geven. Hiervoor zal een makelaar / taxateur een rapport opmaken.

NWWI taxatierapport Veenendaal

Wanneer u een hypotheek gaat aanvragen zal de hypotheekverstrekker vragen naar een gevalideerd rapport. Een NWWI gevalideerd taxatierapport voldoet aan de eisen van alle geldverstrekkers. Dit taxatierapport wordt tevens geaccepteerd voor de aanvraag van een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

NB. Let op de geldigheidsduur van het taxatierapport. Per hypotheekverstrekker van dit variëren van drie tot zes maanden.

Direct een voordelige taxatie aanvragen!

Wij zijn lid van de NVM, Nederlands Register Vastgoed Tarieven, Erken taxateurs Unie, en het NWWI.